Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiçek sulamak

Rüyada yeşil çiçek sulamak

Rüyada yeşil çiçek sulamak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, onu alkışlayacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Rüyada yeşil çiçek sulamak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda çiçek sulamak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada hortumla çiçek sulamak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçeği sulamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak sevdiği kimseden hayır göreceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Rüyada saksı çiçeği sulamak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments