Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yeşil çiçek görmek

Rüyada beyaz yeşil çiçek görmek

Rüyada beyaz yeşil çiçek görmek rahatsızlık duyulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada beyaz yeşil çiçek gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Rüyada beyaz yeşil çiçek görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yeşil çiçek vermek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk çiçek görmek kendisi için mal mülk alacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı çiçek görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çiçek görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik çiçekler görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments