Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kötü yollara gireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, daha zengin hale geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalettir.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, zafer ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ekmeğine leke süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments