Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiçek vermek

Rüyada yeşil çiçek vermek

Rüyada yeşil çiçek vermek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, başa iş açacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çiçek vermek gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak farklı yollar var.

Rüyada evde yeşil çiçek görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çiçekli etek görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve çiçek görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik çiçekler görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik ve çiçekler görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments