Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalettir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksının içinde çiçek görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, uzaktan haberler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, ticaretin önünün açılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine yorulur.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments