Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yeşil çiçek görmek

Rüyada evde yeşil çiçek görmek

Rüyada evde yeşil çiçek görmek makbul olmayan işler yapacağına, canının kıymetini bileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada evde yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Kurtulmak istediğiniz iş, sorumluluk, ilişki veya görevler olabilir.

Rüyada evde yeşil çiçek görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil canlı çiçek görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli yeşillik görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada canlı yeşil çiçek görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçek vermek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek bereket ve zenginlik olacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çiçek toplamak aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments