Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek sulamak

Rüyada çiçek sulamak

Rüyada çiçek sulamak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çiçek sulamak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada çiçeği sulamak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yükseleceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekleri sulamak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak kendi işinin sahibi olunacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak kendi işini kurmak için adım atacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek ekmek sulamak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, işinde başarılı olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil çiçek sulamak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments