Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak işlerine verimin hâkim olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak ağız tadının kaçacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru çiçek sulamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede çiçek sulamak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada çiçeği sulamak eş ve evlat sahibi olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, malvarlığının çok daha artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments