Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek dikmek ve sulamak

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak gördüyseniz:

  • Adil davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada çiçek dikmek ve sulamak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada ağaç dikmek ve sulamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada ağaç dikmek sulamak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, galibiyetlerinin artacağına, şöhret ve hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada bahçede çiçek sulamak rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, mal mülk edineceğine, çirkin bir iş yapmaya tabir olunur.

Rüyada hortumla çiçek sulamak dertlerinden arınacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada çiçeği sulamak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments