Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç çiçeği sulamak

Rüyada kılıç çiçeği sulamak

Rüyada kılıç çiçeği sulamak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, herkesten ileriye gideceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, rahatsızlık vereceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kılıç çiçeği almak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendi geleceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç çiçeği dikmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, helal ekmek yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kılıç çiçeği ekmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hanesine güneş doğacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments