Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekleri sulamak

Rüyada çiçekleri sulamak

Rüyada çiçekleri sulamak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, hem de işinde söz sahibi olacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine delalettir.

Rüyada çiçekleri sulamak gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada çiçek sulamak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada çiçek ekmek sulamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kuru çiçek sulamak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, onları rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada hortumla çiçek sulamak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments