Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı çiçeği sulamak

Rüyada saksı çiçeği sulamak

Rüyada saksı çiçeği sulamak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, bir sınavdan geçileceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada saksı çiçek sulamak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak gelirinin daimi olacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, mallarının artacağına rivayet eder.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksı çiçeği sulamak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çoluk çocuğa karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, rahatının da yerine geleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıları sulamak hayatının bir düzene kavuşacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı sulamak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada saksıyı sulamak aile bireylerinin arasının açılacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments