Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeği sulamak

Rüyada çiçeği sulamak

Rüyada çiçeği sulamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bol muhabbette kalacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeği sulamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sonunda maddi zarara gireceğine tabir olunur.

Rüyada bahçede çiçek sulamak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla çiçek sulamak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine inanılır.

Rüyada canlı çiçek sulamak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek ekmek sulamak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçek sulamak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments