Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek ekmek sulamak

Rüyada çiçek ekmek sulamak

Rüyada çiçek ekmek sulamak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek ekmek sulamak gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Rüyada çiçek ekmek sulamak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çiçek sulamak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, mutluluğunun da artacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada çiçekleri sulamak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Rüyada hortumla çiçek sulamak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçede çiçek sulamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada saksı çiçek sulamak hayallerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru çiçek sulamak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments