Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek hastalığı olmak

Rüyada çiçek hastalığı olmak

Rüyada çiçek hastalığı olmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sevinç gözyaşları dökmeye işaret etmektedir.

Rüyada çiçek hastalığı olmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada çiçek hastalığı görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek hastalığı olmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada hastalıktan ölmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada hastalığının ilerlediğini görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalık haberi almak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments