Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çiçeği hastalığını görmek

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada su çiçeği hastalığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, İstekleriniz çok aşırı olmadıkları sürece onları çokfazla yorulmanıza gerek kalmadan elde edebilirsiniz.

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek güzel bir hayatı olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına inanılır.

Rüyada çiçek hastalığı görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çiçek hastalığı olmak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada hastalıktan kurtulmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada amansız hastalık görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete inanılır.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments