Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalığının ilerlediğini görmek

Rüyada hastalığının ilerlediğini görmek

Rüyada hastalığının ilerlediğini görmek bereketli işler yapılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalığının ilerlediğini gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada hastalığının ilerlediğini görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, hayırlı haberler duyacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada uçarak ilerlemek bolluk ve bereket içinde olacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yolda ilerlemek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, elinin de bollaşacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalık görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments