Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çiçeği hastalığı olmak

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, sevilen bir dostun geleceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, sanatsal işlerde, maddi başlıklı konularda veya başarılı iş birlikleri noktasında ibreler size dönüyor.

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada çiçek hastalığı görmek gözden düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada çiçek hastalığı olmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada deri hastalığı görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada birinin hastalığını görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments