Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek hastalığı görmek

Rüyada çiçek hastalığı görmek

Rüyada çiçek hastalığı görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, bereketin ve karın artacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, eğleneceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çiçek hastalığı gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Rüyada çiçek hastalığı olmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, belalardan korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek hastalığı görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret eder.

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, saygınlığa, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada dermansız hastalık görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalettir.

Rüyada alaca hastalığı görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments