Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık haberi almak

Rüyada hastalık haberi almak

Rüyada hastalık haberi almak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada hastalık haberi almak gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada hastalık haberi almak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, şansının bahtının açılacağına, feraha ermeye yorulur.

Rüyada hastalık haberi duymak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, borçlarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin hastalık haberini almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalık geçirmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalığı görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalıklı kedi görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hastalığa yakalanmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments