Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su çiçeği hastalığı görmek

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işarettir.

Rüyada su çiçeği hastalığı gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada su çiçeği hastalığı görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada su çiçeği hastalığını görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek hastalığı görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, kurtuluşu bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek hastalığı olmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada dermansız hastalık görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalıklı köpek görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hastalık anlatmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments