Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçeğin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Olan biteni öğrenmek için daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek kurutmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nane kurutmak ele geçen kazancın artacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına rivayet eder.

Rüyada çorap kurutmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kurutulmuş tütün görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, o kapıyı kapatacağına işarettir.

Rüyada çamaşır kurutmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments