Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır kurutmak

Rüyada çamaşır kurutmak

Rüyada çamaşır kurutmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, istenmeyen bir yolculuğa, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır kurutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çamaşır kurutmak Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır kurutmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada saçını kurutmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nane kurutmak fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tarhana kurutmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun kuruduğunu görmek kırgınlıkların geçeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş ekmek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments