Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nane kurutmak

Rüyada nane kurutmak

Rüyada nane kurutmak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, günahlarının affedileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada nane kurutmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Rüyada nane kurutmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş nane görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada nane kurusu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, mutlu bir evliliğe, büyük bir yenilgi alacağına tabir olunur.

Rüyada nane ağacı görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada nane yediğini görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada nane kaynatmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada nane yıkamak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada nane ekmek görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments