Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş tütün görmek

Rüyada kurutulmuş tütün görmek

Rüyada kurutulmuş tütün görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kem gözlere gelineceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, zor bir durumda kalacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş tütün gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimselere danışmaktan çekinmeyin.

Rüyada kurutulmuş tütün görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tütün doldurmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kuru tütün görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada tütün kırdığını görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tütün almak birçok iş kapısının açılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada yaş tütün görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada tütün kırmak görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün yemek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments