Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek kurutmak

Rüyada çiçek kurutmak

Rüyada çiçek kurutmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Rüyada çiçek kurutmak gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Rüyada çiçek kurutmak ün yapmayı başaracağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, atılan adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulur.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek kurutmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, iş için gurbete gidileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde çamaşır kurutmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada kurutulmuş meyve görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Rüyada kurutulmuş acı biber görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments