Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş çiçek görmek

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş çiçek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada çiçeklerin kuruduğunu görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada çiçeğin kuruduğunu görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek kurutmak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada sobada çamaşır kurutmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine yorulur.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş tütün görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş çilek görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments