Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevinden kaçmak

Rüyada cezaevinden kaçmak

Rüyada cezaevinden kaçmak kendisini ona adayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada cezaevinden kaçmak gördüyseniz:

  • İlk bakışta sizin lehinize gibi görünen tekliflere dikkatli yaklaşmalısınız.

Rüyada cezaevinden kaçmak zenginlik kazanacağına, kazancın yetmez olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada birini cezaevinde görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada birinin cezaevine girdiğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada cezaevini girmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, verilen sözlerin tutulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cezaevine gireni görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini cezaevinde görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments