Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevi görüşüne gitmek

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada cezaevine görüşe gitmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, hayallerinin söneceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek rakipsiz hale geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonla görüştüğünü görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, maddi gücünün eksileceğine delalet eder.

Rüyada telefonla görüşememek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle görüşememek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendini her konuda geliştireceğine yorulur.

Rüyada kendini cezaevine girdiğini görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, resmi bir göreve getirileceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Rüyada cezaevindeki kardeşini görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments