Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini cezaevinde görmek

Rüyada sevdiğini cezaevinde görmek

Rüyada sevdiğini cezaevinde görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini cezaevinde gördüyseniz:

  • İlişkilerde stresli veya hassas ortamlar oluşabilir.

Rüyada sevdiğini cezaevinde görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin cezaevine girdiğini görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada cezaevinden kaçtığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, unvan sahibi olacağına delalettir.

Rüyada cezaevi müdürü görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Rüyada askeri cezaevi görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinde asker görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada anneyi cezaevinde görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada cezaevi kapısı görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments