Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cezaevine gireni görmek

Rüyada cezaevine gireni görmek

Rüyada cezaevine gireni görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, maddi sorunlarının artacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cezaevine gireni gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevgilini cezaevinde görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada cezaevinden kaçmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cezaevinden çıkan birini görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalettir.

Rüyada cezaevine girip çıkmak çok mutlu günler geçireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, rahat rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin cezaevinden çıktığını görmek endişeli durumların son bulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine inanılır.

Rüyada anneyi cezaevinde görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, işinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevinden tahliye olmak dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını cezaevinde görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments