Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini cezaevinde görmek

Rüyada birini cezaevinde görmek

Rüyada birini cezaevinde görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayatının başarılarla dolacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birini cezaevinde gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada cezaevindeki kardeşini görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada annesini cezaevinde görmek her zaman kötülük için çalışacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı cezaevinde görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kendi işini açacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet eder.

Rüyada cezaevi görüşüne gitmek onları koruyup kollayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinden çıkmak istediği oranda da eğleneceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada cezaevinde ağlamak hastalıkların kalmayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının cezaevine girdiğini görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments