Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yeri görmek

Rüyada altın yeri görmek

Rüyada altın yeri görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yeri gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada yer altında çalışmak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, paraya ve mala kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yer altına girmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada asansörle yerin altına inmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerin altında yılan görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yenileceğine rivayet eder.

Rüyada yerin altına girmek kendisine fazlaca kar getireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerin altından altın çıkarmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada altın yeri görmek çok zengin olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yerin altında kalmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments