Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle yerin altına inmek

Rüyada asansörle yerin altına inmek

Rüyada asansörle yerin altına inmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada asansörle yerin altına inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada asansörle yerin altına inmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle yerin dibine inmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada yerin altına inmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör inmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına işarettir.

Rüyada asansörle çıkıp inmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada asansörle aşağı inmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör aşağı inmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörden inmek aile içinde saadetinin artacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments