Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin altına girmek

Rüyada yerin altına girmek

Rüyada yerin altına girmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, yeni hobiler edinileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yerin altına girmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Rüyada yer altına girmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada yerin altına girmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, şan şöhret kazanacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer yarılıp içine girmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada dini bir yere girmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine delalettir.

Rüyada dar bir yere girmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere gizlice girmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada kapalı bir yere girmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments