Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin altında kalmak

Rüyada yerin altında kalmak

Rüyada yerin altında kalmak sorunlarını bu sayede çözeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yerin altında kalmak gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yerin altında kalmak çekemeyenlerin de çoğalacağına, şansının açılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine delalet eder.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada bir yerlere geç kalmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere asılı kalmak insanlar tarafından tanınacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, hayırlı bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalet eder.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, zor durumların biteceğine delalet eder.

Rüyada bir yere geç kalmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments