Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altında çalışmak

Rüyada yer altında çalışmak

Rüyada yer altında çalışmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, namının yürüyeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada yer altında çalışmak gördüyseniz:

  • Gereken her durumda yapılması gerekeni yaparsanız ummadığınız kolaylıklar göreceksiniz.

Rüyada yer altında çalışmak ticaret ehli olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar yerlerden geçmeye çalışmak parasız kalmaya, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere ulaşmaya çalışmak hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada koşarak bir yere yetişmeye çalışmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri yakmaya çalışmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments