Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin altından altın çıkarmak

Rüyada yerin altından altın çıkarmak

Rüyada yerin altından altın çıkarmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, faydalı şeyler yapacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerin altından altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada yerin altından altın çıkarmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada yer elması çıkarmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük takmak ve çıkarmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada tuvaletten altın çıkarmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın takıp çıkarmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taştan altın çıkarmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprak altından insan çıkarmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kolaylık sağlayacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments