Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altına girmek

Rüyada yer altına girmek

Rüyada yer altına girmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, eve huzur dolacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yer altına girmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Rüyada yerin altına girmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına tabir olunur.

Rüyada yer altına girmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kapalı bir yere girmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ekonomik olarak kalkınacağına yorulur.

Rüyada yerin içine girmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, maddi konuda zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yere girmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere izinsiz girmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işarettir.

Rüyada yer yarılıp içine girmek dertlerin uzaklaştırılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, iş hayatının düzeleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments