Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin altında yılan görmek

Rüyada yerin altında yılan görmek

Rüyada yerin altında yılan görmek sonuçtan memnun kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada yerin altında yılan gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Rüyada yer altında yılan görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerin altında yılan görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yılan yerken görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada bir yerin sular altında kaldığını görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada yerin altında olduğunu görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yer altına saklanmak evini ve ailesini unutacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, şansın kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yeri görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments