Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın kazanmak

Rüyada çeyrek altın kazanmak

Rüyada çeyrek altın kazanmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın kazanmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Rüyada çeyrek altın kazanmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altınlar görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek güç ve para kaybedeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada başkasından çeyrek altın almak hırpalanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, rahat yaşayacağına, maddi imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın satmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments