Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çeyrek ve yarım altın gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına inanılır.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hileye, fesada bulaşacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada birinden çeyrek altın almak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine çeyrek altın takmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın verdiğini görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments