Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından çeyrek altın almak

Rüyada başkasından çeyrek altın almak

Rüyada başkasından çeyrek altın almak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, istediği projeleri yapamayacağına, rahatının bozulacağına delalettir.

Rüyada başkasından çeyrek altın almak gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor.

Rüyada çok çeyrek altın görmek çeşitleneceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada iki çeyrek altın görmek güç alacağına, hem çok mutlu olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın çeyrek bulmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda çeyrek altın görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada çeyrek altını başkasına vermek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments