Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, kendisini iyi hissedeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın takıldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çeyrek altın dağıtmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Rüyada altın çeyrek bulmak işlerinin bir anda bozulacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada çeyrek ve tam altın görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çeyrek altın eline almak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada çeyrek altın taktığını görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments