Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın satmak

Rüyada çeyrek altın satmak

Rüyada çeyrek altın satmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulur.

Rüyada çeyrek altın satmak gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Rüyada çeyrek altın satmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek güzel zamanlar geçireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın toplamak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalettir.

Rüyada iki çeyrek altın görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Rüyada başkasından çeyrek altın almak her iki tarafın da çok üzüleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın çeyrek bulmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, günden güne kazancının artacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalet eder.

Rüyada altın çeyrek altın görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments