Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalettir.

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada cumhuriyet altını kaybetmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, ona şifa olmayacağına, herkesin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada birinden cumhuriyet altını almak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yaşamına bakacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada cumhuriyet altını çalmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, rahata kavuşmaya rivayet eder.

Rüyada çok cumhuriyet altını görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, helal ve bol rızka kavuşacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhuriyet altın takmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Rüyada cumhuriyet altını görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük cumhuriyet altını görmek zenginlik elde edeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, amacına ulaşabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments