Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altınlar görmek

Rüyada çeyrek altınlar görmek

Rüyada çeyrek altınlar görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altınlar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki bazı kimseler size karşı çıkarcı tutumlarda olabilir.

Rüyada yolda çeyrek altın bulmak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ticaret hayatına atılacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altını başkasına vermek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada çeyrek altın bulduğunu görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işarettir.

Rüyada çeyrek altın hediye etmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada çeyrek altın kazanmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, patron koltuğunda oturacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde çeyrek altın görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yardımcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments