Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla çeyrek altın gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla altın görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada birden fazla altın yüzük görmek çocuklar gibi şen olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü çeyrek altın görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada birine çeyrek altın takmak kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada yerden çeyrek altın toplamak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada çeyrek altın aldığını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments