Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yaldızlı bardak görmek

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, yüzünün her daim güleceğine tabir olunur.

Rüyada altın yaldızlı bardak gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yanlış bir karar verileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine işaret etmektedir.

Rüyada yaldızlı bardak görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulur.

Rüyada altın yaldız görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaldızlı kuran görmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine yorulur.

Rüyada yaldızlı yazı görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaldız görmek kendisine olan güveninin artacağına, haram mala, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada altın bardak görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments