Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaldızlı yazı görmek

Rüyada yaldızlı yazı görmek

Rüyada yaldızlı yazı görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yaldızlı yazı gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yaldızlı yazı görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada yaldız görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, rızkının artacağına inanılır.

Rüyada yaldızlı bardak görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına inanılır.

Rüyada yaldızlı kuran görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yaldız görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Rüyada arapça yazı yazdığını görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments